Juf Dewi vertelt

Het is nu mijn beurt om het koffertje te vullen met een aantal spulletjes die iets zeggen over mij. Ik ben sinds woensdag nieuw in de klas, we  moeten elkaar allemaal nog leren kennen.
Ik had een zakje noodles in het koffertje gedaan omdat ik dat erg lekker vind om te eten. Ook zat er een bekken van een drumstel in, omdat ik heel erg leuk vind om muziek te maken en ernaar te luisteren. In het weekend werk ik achter de bar bij café d’n Bens in Langenboom, daarom had ik een dienblad naast het koffertje liggen. Er zat een botje in mijn koffertje en die zat daar niet in omdat ik botjes lekker vind. Ik heb een klein lief wit hondje genaamd Pip en hij eet heel graag botjes.

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 23 JANUARIBezoek aan de milieustraat, groep 3

  Vandaag heeft groep 3 een bezoek gebracht aan de Milieustraat in Haps. De kinderen hebben […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 12 JANUARIUitnodiging bibliotheek

  Nationale Voorleesdagen 2018 voor peuters & kleuters in de bibliotheek Van woensdag 24 januari tot […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 20 DECEMBERKerstviering op De Kreek’l

  Op donderdag 21 december vindt de kerstviering plaats. De kinderen luisteren eerst allemaal samen naar […]

  Lees meer...

Basisschool De Kreek'L

Mgr Suijsstraat 6
5375 AG Reek

T: 0486 42 05 20
E: dir.dekreekl@optimusonderwijs.nl

Basisschool De Kreek'L

Mgr Suijsstraat 6
5375 AG Reek
BEL Basisschool De Kreek'L MAIL Basisschool De Kreek'L

DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE