Juf Dewi vertelt

Het is nu mijn beurt om het koffertje te vullen met een aantal spulletjes die iets zeggen over mij. Ik ben sinds woensdag nieuw in de klas, we  moeten elkaar allemaal nog leren kennen.
Ik had een zakje noodles in het koffertje gedaan omdat ik dat erg lekker vind om te eten. Ook zat er een bekken van een drumstel in, omdat ik heel erg leuk vind om muziek te maken en ernaar te luisteren. In het weekend werk ik achter de bar bij café d’n Bens in Langenboom, daarom had ik een dienblad naast het koffertje liggen. Er zat een botje in mijn koffertje en die zat daar niet in omdat ik botjes lekker vind. Ik heb een klein lief wit hondje genaamd Pip en hij eet heel graag botjes.

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 19 MAARTGroep 1: Het thema water

  Beste kijkers! De afgelopen drie weken hebben de kinderen hard gewerkt en van alles geleerd […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 14 MAARTGymles van groep 5 en 6

  Vandaag mochten de kinderen lekker buiten ‘gymmen’.   We hebben genoten van het zonnetje, het […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 12 MAARTOpen media dag Landerdse Omroep Stichting

  Open Media-dag LOS   De Landerdse Omroep Stichting waar Landerd-TV en Tekst-TV onder vallen, bestaat […]

  Lees meer...

Basisschool De Kreek'L

Mgr Suijsstraat 6
5375 AG Reek

T: 0486 42 05 20
E: dir.dekreekl@optimusonderwijs.nl

Basisschool De Kreek'L

Mgr Suijsstraat 6
5375 AG Reek
BEL Basisschool De Kreek'L MAIL Basisschool De Kreek'L

DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE