Koningsspelen 2019

Vrijdag 12 april waren op de Kreek’l de Koningsspelen van 2019. De kinderen van onze school hebben een leuke en sportieve dag gehad.

We zijn gestart met het koningsontbijt in de eigen klas. Dat was smullen van allerlei lekkers en ondertussen gezellig met elkaar kletsen.

Om 09.30 uur begon het levend ganzenbordspel waarbij kinderen in groepen door Reek gingen om allerlei spellen te spelen. Kinderen van groep 1 tot en met 8 zaten bij elkaar in de groep. Het was heel leuk om te zien hoe de grote kinderen de kleintjes meehielpen. De kinderen hebben vele sportieve en leuke spellen gedaan: skilopen, skippybalrups, blokkentoren bouwen, grote puzzels samen maken, blik gooien, zaklopen en dan vier op een rij krijgen, kroontjesrace, een voetbalspel en nog veel meer.

Rond kwart voor 12 was iedereen weer op school en kon zich in de klas lekker opwarmen en de lunch opeten.

Daarna hebben we nog verschillende leuke dingen gedaan op het schoolplein: met een megastrandbal overgooien, touwtrekken, springen op het springkussen, stopdans op muziek, tekenen met stoepkrijt, voetbal en slagbal. Iedereen kon zelf kiezen wat hij/zij wilde spelen.

Om 13.20 was het tijd voor de prijsuitreiking. Iedereen had goed zijn best gedaan en kreeg een heerlijk zakje chips, oorkonde en een prijsje!. De groep met de meeste punten mocht als eerste uitzoeken.

Na een afsluiting in de klas hebben we de dag als school gezamenlijk afgesloten door aan alle ouders (die kwamen ophalen) de Koningsdans: Pasapas! te laten zien.

Wij willen graag allen bedanken die meegeholpen hebben tijdens deze dag, door zoveel actieve hulp van ouders, opa’s en oma’s en mensen uit Reek tijdens het levend ganzenbord werd deze dag tot een groot succes. Bedankt!

De onderstaande foto’s geven u een inkijkje in deze leuke en geslaagde dag.     

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 6 MEIMolendag in de bibliotheek

  Molendag in de Bibliotheek Kinderen mogen woensdag 8 mei van 14.15-15.15 uur in de bibliotheek […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 12 APRILKoningsspelen 2019

  Vrijdag 12 april waren op de Kreek’l de Koningsspelen van 2019. De kinderen van onze […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 26 MAARTPaasmiddag in de bibliotheek!

  Op woensdagmiddag 10 april om 15.30 uur wordt in de bibliotheek van Schaijk een leuk […]

  Lees meer...

Basisschool De Kreek'L

Mgr Suijsstraat 6
5375 AG Reek

T: 0486 42 05 20
E: dir.dekreekl@optimusonderwijs.nl

Basisschool De Kreek'L

Mgr Suijsstraat 6
5375 AG Reek
BEL Basisschool De Kreek'L MAIL Basisschool De Kreek'L

DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE