Stagiaires

Op deze pagina stellen onze stagiaires zichzelf aan u voor.


Beste ouder(s) / verzorger(s),

Graag wil ik me even voorstellen.

Ik ben Anouk Liedenbaum, 20 jaar en vierdejaars student aan de Han PABO in Nijmegen. Ik zal gedurende het hele schooljaar op maandag, dinsdag en in de loop van het schooljaar ook op woensdag les gaan geven aan de leerlingen van groep 4 en de leerlingen van groep 4/5.

Iets over mezelf: ik woon in Oss met mijn ouders, broer en hond. Mijn hobby is fotografie, ook doe ik graag leuke dingen zoals winkelen of uitstapjes met familie en vrienden.

Graag tot ziens!

Anouk


 

Hoi, ik ben Malihe en kom als zorg assistent ondersteunen bij juf Noortje in groep 1-2. Omdat de zorg assistent een deel van de taken van de leerkracht overneemt en kinderen individueel aandacht en zorg geeft, kan de leerkracht extra tijd besteden aan het lesgeven. Het kan gaan om begeleiden bij aan- en uitkleden van de kinderen bij de gymles, kinderen begeleiden bij het naar de wc gaan en handen wassen, bij eten en drinken, en ook de klas en het schoolplein schoonmaken en andere hand- en spandiensten voor de school.  Ik ga op de woensdagen naar school en zal op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in groep 1-2 zijn.


    Mijn naam is Lise de Beer. Ik ben 21 jaar en woon in Boekel. Ik ben vierdejaars student aan de ALPO in Nijmegen. Dit is een studie waarbij de pabo gecombineerd wordt met Pedagogische Wetenschappen. Ik zal na de herfstvakantie iedere maandag stagelopen bij juf Noortje in groep 1/2. Na de kerstvakantie zal ik op maandag en dinsdag de groep gaan draaien. In mijn vrije tijd volleybal ik graag en speel ik klarinet. Ook volg ik momenteel gitaarlessen. Verder vind ik het leuk om in het weekend dingen te doen met mijn familie en vriendinnen. Ik heb veel zin om te beginnen met mijn LIO-stage! Als er vragen zijn, kom gerust even langs!

Groetjes, Lise.


Mirthe; 3e jaars student. Elke woensdag en donderdag aanwezig in groep 3/4.


Beste ouder(s) / verzorger(s),

Graag stel ik mij even aan u voor. Mijn naam is Maaike Smits, ik ben 25 jaar en vierdejaars student (afstudeerfase) aan de HAN PABO in Nijmegen. Gedurende het schooljaar zal ik op woensdag en op donderdag les gaan geven aan de leerlingen van groep 6.

Ik woon in Drunen samen met mijn vriend Luuc en onze kat Bliksem. Naast mijn studie heb ik een eigen bedrijf in de bloemen, genaamd Alsjelief. En als er dan nog tijd over is breng ik deze tijd graag door met vrienden en familie

Graag tot ziens!
Maaike

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 6 MEIMolendag in de bibliotheek

  Molendag in de Bibliotheek Kinderen mogen woensdag 8 mei van 14.15-15.15 uur in de bibliotheek […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 12 APRILKoningsspelen 2019

  Vrijdag 12 april waren op de Kreek’l de Koningsspelen van 2019. De kinderen van onze […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 26 MAARTPaasmiddag in de bibliotheek!

  Op woensdagmiddag 10 april om 15.30 uur wordt in de bibliotheek van Schaijk een leuk […]

  Lees meer...

Basisschool De Kreek'L

Mgr Suijsstraat 6
5375 AG Reek

T: 0486 42 05 20
E: dir.dekreekl@optimusonderwijs.nl

Basisschool De Kreek'L

Mgr Suijsstraat 6
5375 AG Reek
BEL Basisschool De Kreek'L MAIL Basisschool De Kreek'L

DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE