Verkeerswerkgroep

Wij vormen samen met juf Hanneke de verkeerswerkgroep van onze school en organiseren voor elke groep een leuke, leerzame verkeersactiviteit omdat we het belangrijk vinden dat kinderen leren zich veilig te gedragen in het verkeer. Tevens zorgen we hiermee voor het behoud van het Brabants Verkeersveiligheids label (BVL).

Jullie zien ons in actie tijdens onder andere de wieltjesdag, de verkeersbordentocht, het behalen van het oversteekdiploma, de straatspeeldag, de fietsvaardigheidstraining, de landbouwdag, het oefenen van de verkeersquiz en het dodehoekproject.

Samen met de kinderen van groep 8 en een groot aantal ouders verzorgen wij het brigadieren, zoda alle kinderen veilig over kunnen steken.

Een groet van de verkeerswerkgroep!

Saskia Manders:
Moeder van Pleun, Mies en Loek. Dit jaar doe ik voor het eerste jaar mee met de verkeerswerkgroep. Al vele jaren heb ik de leuke projecten gezien op school en vind het zelf ook erg belangrijk om kinderen wegwijs te maken met het verkeer. Het is nu al heel gezellig en leuk om dat samen voor de kinderen te doen.

Judith van de Ven:
Moeder van Camiel groep 8 en Jinthe groep 5. Vele handen maken licht werk en betrokken zijn bij een schoolactiviteit is leuk! De verkeerswerkgroep spreekt mij aan om de kinderen op de gevaren van het verkeer te wijzen. En met mijn ervaring in de transportbranche weet ik hoe belangrijk het is dat kinderen beseffen dat ze vaak niet zichtbaar zijn voor chauffeurs van (grote) voertuigen.

Miranda van der Hop:
Ik ben 41 jaar. Woon samen met Hans en ben de moeder van Jan, Jet uit groep 8 en Saar uit groep 7.

Leonore van den Heuvel:
Moeder van Abel, Lola, Coco en Moze. Graag draag ik mijn steentje bij aan de activiteiten op de school van onze kinderen. De verkeerswerkgroep vind ik een gezellige club en niet onbelangrijk: de activiteiten die we organiseren zijn zinvol, leerzaam en belangrijk voor kinderen.

Karen Koenen:
Moeder van Saar, Anne groep 8,  Nina groep 6 en Meis groep 6. Sinds dit jaar zit ik in de verkeerswerkgroep. Erg leuk. Het is een enthousiaste werkgroep. Ik realiseer me dat we in een klein ”verkeers-arm” dorp wonen. Omdat kinderen in een dorp al snel zelfstandig op pad kunnen (deze zelfstandigheid vinden mijn kinderen zelf ook erg leuk), is het wel zo veilig als ze leren een veilige  ”verkeersdeelnemer”  te zijn. Veilig voor zichzelf én voor anderen. Veilig Verkeer Reek maken we samen!

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 11 JANUARIDe nationale voorleesdagen 2019

  Nationale Voorleesdagen 2019 voor peuters & kleuters in de bibliotheek Van woensdag 23 januari tot […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 28 NOVEMBER(her)opening speelplaats

  Aankondiging Opening speelplaats De Kreek’l

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 25 OKTOBERJeugdverpleegkundige stelt zich voor…..

  Jeugdverpleegkundige stelt zich voor… Ik wil me graag even aan u voorstellen. Mijn naam is […]

  Lees meer...

Basisschool De Kreek'L

Mgr Suijsstraat 6
5375 AG Reek

T: 0486 42 05 20
E: dir.dekreekl@optimusonderwijs.nl

Basisschool De Kreek'L

Mgr Suijsstraat 6
5375 AG Reek
BEL Basisschool De Kreek'L MAIL Basisschool De Kreek'L

DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE