Ons team

Op deze pagina stelt het team van de Kreek’l zich aan u voor.

PietIk ben Piet de Jongh en sinds 1977 werkzaam in het onderwijs. Ik heb in alle groepen les gegeven, maar toch wel de meeste jaren in groep 8. In 2007 ben ik vanuit Oss overgestapt naar Optimus om daar op Het Telraam te beginnen als directeur. Vier jaar later ben ik op interim basis begonnen op de Kreek’l en inmiddels is het een van mijn twee scholen geworden. Onderwijs staat hoog in mijn vaandel en samen met het team maken we een enorme ontwikkeling door om met het onderwijs op onze school tegemoet te komen aan de talenten van onze kinderen. In mijn vrije tijd kun je met enige regelmaat vinden op het voetbalveld of op het groene laken.


MelindaIk ben Melinda Lenting. Sinds 2001 ben ik werkzaam op de Kreek’l. Ik ben de Intern Begeleider van onze school. Dit schooljaar sta ik een dag voor de klas en ben ik samen met Tanja en Kira verantwoordelijk voor groep 8. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag. Er zijn twee vertrouwenspersonen op school, waarvan ik er één ben. Ik woon in Ravenstein met mijn man en drie kinderen: Lars, Jens en Tijn. In de weekenden ben ik vaak te vinden op het voetbalveld of op de tennisbaan als supporter van mijn ‘mannen’, maar zelf sla ik ook graag een balletje.


NoortjeHallo! Ik ben Noortje van den Brand, de leerkracht van groep 1-2. Ik heb tijdens mijn opleiding 2 1/2 jaar stage gelopen op de Kreek’l. Sinds februari 2014 ben ik werkzaam in het onderwijs en vanaf november 2014 werk ik hier op school. Ik heb mezelf altijd heel prettig gevoeld op deze school: een leuk team, fijne ouders en leuke en enthousiaste kinderen. Ik ben vorig schooljaar gestart met de gymopleiding. Deze zal tot januari dit schooljaar duren. Voor deze opleiding moet ik verschillende gymlessen geven, dus ook in andere groepen. In mijn vrije tijd houd ik van lekker koken of uiteten en gezelligheid met mijn vriendinnen en met mijn vriend.


GabbyMijn naam is Gabby van den Berg, ik woon in Zeeland, samen met Frans en onze twee kinderen Ysis en Stijn. Sinds 2002 ben ik werkzaam in het onderwijs en vanaf augustus 2012 sta ik op basisschool de Kreek’l voor de klas. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken. Ze zijn leergierig en enthousiast en geen enkele dag is hetzelfde in de groep. Ook probeer ik ervoor te zorgen dat de kinderen zich op hun gemak voelen in onze groep, want alleen dan kunnen ze zich ontwikkelen. Dit schooljaar hebben Sharon en ik samen de zorg voor groep 3. Op dinsdag, wissel woensdag en vrijdag sta ik voor de groep. Het is een leuke groep en ik heb er veel zin in! Daarnaast maak ik deel uit van de MR. Ik vind het interessant om mij bezig te houden met de bovenschoolse ontwikkelingen.


Hallo! Ik ben Hanneke Cillessen en ben 31 jaar. Ik ben sinds 2009 aan het werk in het onderwijs en werk sinds schooljaar ’17/’18 op de Kreek’l. Op donderdag en vrijdag sta ik met veel plezier in groep 4/5. Werken volgens het concept Critical Skills is nieuw voor mij, maar het past precies bij wat ik belangrijk vind in het onderwijs. Ik heb er daarom echt enorm veel zin in! Ik woon in Gennep, ben getrouwd met Tomas en heb twee lieve, kleine mannetjes: Floyd en Dex.

Naast mijn werk maak ik het allerliefst veel plezier met mijn gezin. Ook (moes)tuinier, voetbal, teken, verf en fotografeer ik graag.


SjanIk ben Sjan van den Elzen, leerkracht van groep 4. Op maandag, woensdag en donderdag ben ik daar te vinden. Samen met juf Melinda ben ik vertrouwenspersoon. Ik ben al heel wat jaren werkzaam in het onderwijs, voornamelijk in de onderbouw, kleuters en groep 4. Wat ik erg belangrijk vind, is dat kinderen met plezier naar school gaan en dat er een goede sfeer in de groep is. Ik woon samen met mijn man Henk in Zeeland. We hebben 3 kinderen, Geert, Renske, Bregje.

 


Hoi! Ik ben Zenda, 27 jaar en sinds kort woonachtig in Megen samen met mijn vriend Bas en kat Moos. In mijn vrije tijd reis ik graag, maar ik kan ook genieten van een wandeling of fietstocht in de buurt. Daarnaast is koken een hobby van mij. Komend schooljaar werk ik samen met Tanja en Melinda in groep 7/8. 
Ik kijk er naar uit om meer te leren over het unieke onderwijsconcept van basisschool de Kreek’l.


MarianneIk ben Marianne van Oosterom, leerkracht van groep 6/7. Ik woon in Linden samen met mijn man Jeroen en ons dochtertje Juultje. Ik werk nu al een aantal jaar op de Kreek’l en dit bevalt me uitstekend. Het werkconcept Critical Skills sluit helemaal aan bij mijn eigen visie op onderwijs. Ik merk dat ik hierdoor enorm geïnspireerd ben om de principes hiervan vorm te geven in mijn dagelijks werk in de groep.

 

 


TanjaIk ben Tanja Dubbers, leerkracht van groep 8 op maandag, dinsdag en woensdag. Ik woon in Nijmegen, samen met mijn vriend Evert en onze tweeling Roos en Saar. Sinds 2009 ben ik werkzaam op basisschool De Kreek ’l. Hier werk ik met veel plezier en enthousiasme. Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met onderwijsontwikkeling en verbetering.

 

 


 

AnnetIk ben Annet van Boekel en woon in Schaijk samen met mijn man. Ik werk sinds 2011 met heel veel plezier op deze school en hoop dit nog lang te kunnen doen. Als conciërge ben ik op maandag, woensdag en vrijdagochtend aanwezig. Ik doe dan allerlei klusjes voor de meester en juffen en meester Piet en ook voor de kindjes natuurlijk. Ook heb ik EHBO en BHV dus met de zorg voor iedereen komt het ook goed. Als je me nodig hebt kun je me zoeken ergens in school. Ik zie je vast wel een keer in de wandelgangen.

 


TonnieMijn naam is Tonnie van Vlijmen. Ik ben 50 jaar. Ik werk op dinsdag- en donderdagochtend op de Kreek’l als conciërge. Ik woon in Schaijk. Mijn hobby’s zijn mijn minipony’s en diverse vogeltjes. Ik vind het superleuk werk op school!

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 19 MAARTGroep 1: Het thema water

  Beste kijkers! De afgelopen drie weken hebben de kinderen hard gewerkt en van alles geleerd […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 14 MAARTGymles van groep 5 en 6

  Vandaag mochten de kinderen lekker buiten ‘gymmen’.   We hebben genoten van het zonnetje, het […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 12 MAARTOpen media dag Landerdse Omroep Stichting

  Open Media-dag LOS   De Landerdse Omroep Stichting waar Landerd-TV en Tekst-TV onder vallen, bestaat […]

  Lees meer...

Basisschool De Kreek'L

Mgr Suijsstraat 6
5375 AG Reek

T: 0486 42 05 20
E: dir.dekreekl@optimusonderwijs.nl

Basisschool De Kreek'L

Mgr Suijsstraat 6
5375 AG Reek
BEL Basisschool De Kreek'L MAIL Basisschool De Kreek'L

DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE