Ons team

Op deze pagina stelt het team van de Kreek’l zich aan u voor.

PietIk ben Piet de Jongh en sinds 1977 werkzaam in het onderwijs. Ik heb in alle groepen les gegeven, maar toch wel de meeste jaren in groep 8. In 2007 ben ik vanuit Oss overgestapt naar Optimus om daar op Het Telraam te beginnen als directeur. Vier jaar later ben ik op interim basis begonnen op de Kreek’l en inmiddels is het een van mijn twee scholen geworden. Onderwijs staat hoog in mijn vaandel en samen met het team maken we een enorme ontwikkeling door om met het onderwijs op onze school tegemoet te komen aan de talenten van onze kinderen. In mijn vrije tijd kun je met enige regelmaat vinden op het voetbalveld of op het groene laken.


MelindaIk ben Melinda Lenting. Sinds 2001 ben ik werkzaam op de Kreek’l. Ik ben de Intern Begeleider van onze school. Dit schooljaar sta ik een dag voor de klas en ben ik samen met Tanja en Kira verantwoordelijk voor groep 8. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag. Er zijn twee vertrouwenspersonen op school, waarvan ik er één ben. Ik woon in Ravenstein met mijn man en drie kinderen: Lars, Jens en Tijn. In de weekenden ben ik vaak te vinden op het voetbalveld of op de tennisbaan als supporter van mijn ‘mannen’, maar zelf sla ik ook graag een balletje.


NoortjeHallo! Ik ben Noortje van den Brand, de leerkracht van groep 1-2. Ik heb tijdens mijn opleiding 2 1/2 jaar stage gelopen op de Kreek’l. Sinds februari 2014 ben ik werkzaam in het onderwijs en vanaf november 2014 werk ik hier op school. Ik heb mezelf altijd heel prettig gevoeld op deze school: een leuk team, fijne ouders en leuke en enthousiaste kinderen. Ik ben vorig schooljaar gestart met de gymopleiding. Deze zal tot januari dit schooljaar duren. Voor deze opleiding moet ik verschillende gymlessen geven, dus ook in andere groepen. In mijn vrije tijd houd ik van lekker koken of uiteten en gezelligheid met mijn vriendinnen en met mijn vriend.


Ik ben Nadine Pennings en 28 jaar oud. Sinds 2015 ben ik werkzaam in het onderwijs. Na twee en halfjaar in te hebben gevallen op verschillende scholen, mocht ik medio 2018 op basisschool ‘De Kreek’l’ starten. Ik werk iedere dag met enorm veel passie op deze school. Ik geniet iedere dag van de energie die de kinderen en het team mij geven.

Naast het lesgeven ben ik erg creatief en sportief. Ook vind ik het heerlijk om af en toe er op uit te gaan met vriendinnen en met mijn vriend Tim.


GabbyMijn naam is Gabby van den Berg, ik woon in Zeeland, samen met Frans en onze twee kinderen Ysis en Stijn. Sinds 2002 ben ik werkzaam in het onderwijs en vanaf augustus 2012 sta ik op basisschool de Kreek’l voor de klas. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken. Ze zijn leergierig en enthousiast en geen enkele dag is hetzelfde in de groep. Ook probeer ik ervoor te zorgen dat de kinderen zich op hun gemak voelen in onze groep, want alleen dan kunnen ze zich ontwikkelen. Dit schooljaar hebben Sjan en ik samen de zorg voor groep 4/5.  Daarnaast maak ik deel uit van de MR. Ik vind het interessant om mij bezig te houden met de bovenschoolse ontwikkelingen.


SjanIk ben Sjan van den Elzen, leerkracht van groep 4 /5. Op maandag, woensdag en donderdag ben ik daar te vinden. Samen met juf Melinda ben ik vertrouwenspersoon. Ik ben al heel wat jaren werkzaam in het onderwijs, voornamelijk in de onderbouw, kleuters en groep 4. Wat ik erg belangrijk vind, is dat kinderen met plezier naar school gaan en dat er een goede sfeer in de groep is. Ik woon samen met mijn man Henk in Zeeland. We hebben 3 kinderen, Geert, Renske, Bregje.


MarianneIk ben Marianne van Oosterom, leerkracht van groep 6 en groep 8.  Ik woon in Linden samen met mijn man Jeroen en ons dochtertje Juultje. Ik werk nu al een aantal jaar op de Kreek’l en dit bevalt me uitstekend. Het werkconcept Critical Skills sluit helemaal aan bij mijn eigen visie op onderwijs. Ik merk dat ik hierdoor enorm geïnspireerd ben om de principes hiervan vorm te geven in mijn dagelijks werk in de groep.

 


TanjaIk ben Tanja Dubbers, leerkracht van groep 8 op maandag, dinsdag en woensdag. Ik woon in Nijmegen, samen met mijn vriend Evert en onze tweeling Roos en Saar. Sinds 2009 ben ik werkzaam op basisschool De Kreek ’l. Hier werk ik met veel plezier en enthousiasme. Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met onderwijsontwikkeling en verbetering.

 


 

AnnetIk ben Annet van Boekel en woon in Schaijk samen met mijn man. Ik werk sinds 2011 met heel veel plezier op deze school en hoop dit nog lang te kunnen doen. Als conciërge ben ik op maandag, woensdag en vrijdagochtend aanwezig. Ik doe dan allerlei klusjes voor de meester en juffen en meester Piet en ook voor de kindjes natuurlijk. Ook heb ik EHBO en BHV dus met de zorg voor iedereen komt het ook goed. Als je me nodig hebt kun je me zoeken ergens in school. Ik zie je vast wel een keer in de wandelgangen.

 


TonnieMijn naam is Tonnie van Vlijmen. Ik ben 50 jaar. Ik werk op dinsdag- en donderdagochtend op de Kreek’l als conciërge. Ik woon in Schaijk. Mijn hobby’s zijn mijn minipony’s en diverse vogeltjes. Ik vind het superleuk werk op school!

 

 


Mijn naam is Femke van der Wijst. Ik ben 24 jaar en woon (nog een paar maanden) bij mijn ouders in Reek. Binnenkort ga ik samenwonen met mijn vriend Jelco in Herpen.

De afgelopen jaren hebben jullie mij in verschillende groepen op de Kreek’l gezien. Vanaf dit schooljaar ben ik te vinden in groep 4-5. Iedere donderdag en vrijdag sta ik in deze groep.Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan. Ik zorg voor een goede sfeer in de klas, zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

In mijn vrije tijd geef ik dansles bij de carnavalsvereniging in Reek. Daarnaast dans ik zelf ook nog iedere week. In het weekend ga ik graag leuke dingen doen met mijn vriend en vriendinnen.


Ik ben Anouk Lievestro. Ik woon met veel plezier in het mooie Nijmegen. Vorig jaar heb ik op basisschool de Kreek’l mijn afstudeerstage afgerond. Vanaf dat moment ben ik kort gaan werken op de sint Jozef in Velp in de schakelklas. Halverwege vorig schooljaar ben ik weer teruggekomen op de Kreek’l in groep 7. Ook dit jaar geef ik weer les aan groep 7. Ik geniet erg van het werk met de kinderen in de klas en op school en ga elke dag met veel plezier naar de Kreek’l toe. Ik vind het belangrijk dat de school een veilige plek is voor alle kinderen. Het is geweldig om samen met de kinderen hard te werken en zo te zien dat kinderen steeds meer gaan groeien.

__________________________________________________________________________

Hallo, mijn naam is Astrid Bakker en ik ben sinds dit schooljaar op dinsdag t/m vrijdag te vinden in groep 6. Ik woon in Cuijk samen met mijn man en onze kinderen Judith en Lucas. Na een aantal jaren buiten het onderwijs werkzaam te zijn geweest, heb ik vorig jaar de stap terug richting het onderwijs gemaakt en werk ik nu met heel veel plezier op de Kreek’l. De visie en het werkconcept van onze school passen goed bij wie ik ben en wat ik belangrijk vind in het onderwijs. Ik haal er veel voldoening uit om samen te gaan voor goed onderwijs voor ieder kind. Verder ben ik iemand die graag in ontwikkeling is, zowel persoonlijk als wat betreft onderwijsontwikkeling en -verbetering.
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, dans ik bij Zumba en vind ik het heerlijk om een boek te lezen.


 

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 6 MEIMolendag in de bibliotheek

  Molendag in de Bibliotheek Kinderen mogen woensdag 8 mei van 14.15-15.15 uur in de bibliotheek […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 12 APRILKoningsspelen 2019

  Vrijdag 12 april waren op de Kreek’l de Koningsspelen van 2019. De kinderen van onze […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 26 MAARTPaasmiddag in de bibliotheek!

  Op woensdagmiddag 10 april om 15.30 uur wordt in de bibliotheek van Schaijk een leuk […]

  Lees meer...

Basisschool De Kreek'L

Mgr Suijsstraat 6
5375 AG Reek

T: 0486 42 05 20
E: dir.dekreekl@optimusonderwijs.nl

Basisschool De Kreek'L

Mgr Suijsstraat 6
5375 AG Reek
BEL Basisschool De Kreek'L MAIL Basisschool De Kreek'L

DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE